Kategoriler {{item.CategoryName}} mdi-truck-check-outline Sipariş Takibi mdi-barcode-scan Barkod ile ürün bul mdi-lead-pencil Blog mdi-shield-check-outline Güven mdi-email Mesaj Gönderin mdi-phone 0 212 555 5367 (LENS) {{ basketErrorMessage }} SEPETİNİZ Sepetiniz boş {{item.productName}} Avantajlı set ürünü Hediye Renk: {{ item.color }} Dioptri: {{ item.power }} Add: {{ item.add }} Ax: {{ item.ax }} Cyl:{{ item.cyl }} BC: {{ item.bc }} Dia:{{ item.dia }} Renk: {{ item.color }} Barkod: {{ item.barcode }} {{ item.itemCount }} x {{item.itemPrice.toFixed(2)}} TL mdi-delete-outline SEPET ÖDEME mdi-menu mdi-account-circle-outline mdi-cart-outline mdi-barcode-scan Barkod ile ürün bul Blog Güven mdi-emailMesaj Gönderin mdi-phone 0 212 555 5367 (LENS) mdi-truck-check-outlineSipariş Takibi {{item.Name}} mdi-menu mdi-cart-outline{{ basketCount }}
Ana Sayfa mdi-chevron-right Blog mdi-chevron-right Yeşil Renkli Lenslerin Özellikleri
TÜM SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA + VADE FARKSIZ 6 AYA VARAN TAKSİT

Yeşil Renkli Lenslerin Özellikleri

İlk defa renkli lens kullanacak kişiler genellikle renk tercihlerinde aceleci davrandıkları için çoğu zaman hayal kırıklığına uğramaktadır. Renkli lenslerin kullanımında dikkat edilmesi gereken en önemli özellikle, gözlerde renk değişiminin doğal olarak sağlanmasıdır. Yeşil lens kullanımı kadın veya erkek olsun fark etmeksizin, kişilerde farklı özelliklerde durabilir. 

Yeşil Renkli Lens Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

Renkli lens tercihlerinde kullanıcı beklentileri ve doğal uyum en önemli unsurlardır. Koyu renk gözlere sahip kişiler, cesur ve çarpıcı bir renk yakalamak istiyorlarsa, daha düz renkleri tercih edebilirler. Renkli gözlere sahip kişiler ise gözlerinin doğal güzelliğini daha da belirginleştirmek için yoğunlaştırıcı lensleri tercih edebilirler. 

Yeşil Renkli Lensler Kimlere Yakışır?

Renkli lensler arasında en çok tercih edilen renk yeşildir. Yeşil renkli lensler birçok kişi için doğal olarak uyum sağladığı için hem daha az dikkat çekici hem de daha rahat uyum sağlayıcı özelliklere sahiptir. Yeşil renkli lensler genellikle:

  • Ela ve
  • Kahverengi 

Doğal göz rengine sahip kişiler tarafından tercih edildiğinde etkileri daha yüksek olacaktır. Ancak yeşil rengin kolay uyumu sayesinde farklı göz renklerine sahip kişiler için yeşil lensler etkili olabilir. 

Açık yeşil, koyu yeşil, mücevher yeşili vb. farklı renk tonlarına sahip olarak üretilen renkli yeşil lensleri, gözlerinizle en iyi uyumu yakalamak adına detaylıca inceleyerek kullanmanız tavsiye edilmektedir. 

Erkeklerde Yeşil Renkli Lens Seçimi Nasıl Yapılır?

Her insanın fiziksel özellikleri ve göz tipi birbirinden farklıdır. Tıpkı parmak izi farklı yapılara sahip gözler için ideal renk seçimleri bu tip değişkenlere göre belirlenmelidir. Erkekler tarafından daha çok; göz rengine göre değişiklik gösterse de koyu yeşil ve ara yeşil tonları tercih edilmektedir. Erkekler kadınlara oranla daha az estetik kaygılar taşıdıkları için, ışıltısı ve dikkat çekiciliği az olan yeşil tonlarını tercih etmektedir. 

Renkli lens tercihi yapmadan önce, erkek kullanıcıların doğru renk tonunu belirlemesi gerekmektedir. Bunun için çevrenizdeki tecrübeli kişilerden veya lens uzmanlarından tavsiyeler alabilirsiniz. 

Kadınlar İçin Uygun Yeşil Renk Lens Seçimleri 

Zaman için tedavi amacından saparak estetik kaygılarla üretilmeye başlayan lensler, birbirinden farklı çarpıcı ve cesur renk tonlarıyla kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır. Numarasız yeşil lens kullanımı kadınlarda özellikle daha yaygındır. Genellikle:

  • Açık yeşil lensler,
  • Hareli yeşil lensler,
  • Kahverengi göze yeşil lens,
  • Koyu tenliler için özel yeşil lensler vb. 

Birçok farklı alternatifler yeşil renk lens satın alabilirsiniz. Kullanım açısından oldukça avantajlı olan bu lensler, görme yetinizi arttırırken aynı zamanda gözlerinize derin bir anlam ve ışıltı kazandıracaktır. 

Renkli lens tercihleri genellikle; koyu/açık ten rengi, doğal göz rengi, saç tipi ve rengi vb. unsurlara göre yapılmaktadır. Gözlerinizde herhangi bir görme bozukluğunuz varsa öncelikli olarak lenslerin işlevselliği dikkate alınmalıdır. 

En İyi Yeşil Renk Lens Çeşitleri Nelerdir?

Renkli lens üreticilerinin en çok tercih edilen modelleri arasında yeşil renkli lensler yer almaktadır. Özellikle:

  • Alcon: Air Optix Colors - Freshlook
  • Desio: Coffe Collection – Sensual Beauty
  • Bausch + Lomb: Soflens StarColors, Optima Natural Look 

En önemli renkli lens ürünleri arasında yer almaktadır. Renkli lens çeşitleri arasından en doğru seçimi firma özellikleri ve lens ürün detaylarını inceleyerek yapabilirsiniz. 

En iyi ve doğal yeşil renk tonuna sahip ürünlerin, aynı zamanda sizin için yüksek verimi sağladığından emin olanız tavsiye edilmektedir. Gözlerinizin daha çok anlam kazanması ve daha berrak bir görüş yeteneğinin kazanılması adına, ideal lens seçimlerinizi uzman tavsiyeleri eşliğinde yapmanız önerilir.

LENS MARKALARI {{item.BrandName}} LENS KATEGORİLERİ Şeffaf Lens Renkli Lens Toric (Astigmatism) Lens Multi-Focal Lens Lens Solüsyonu Sert Lens Ürünleri Lens Aksesuarları LENS ÜRETİCİLER {{item.ManufacturerName}} ŞİRKETİMİZ Hakkımızda KVKK Bilgilendirme Metni Bize Ulaşın Orjinal Lens Garantisi Sık Sorulan Sorular Satış Sözleşmesi Gizlilik Politikası Çerez Politikası İade İşlemleri Click for International Orders Mobil Uygulamalarımız LENSAL HESABIM Üye Girişi Yeni Üyelik MÜŞTERİ HİZMETLERİ mdi-phone 0 212 555 5367 (LENS) mdi-emailMESAJ GÖNDERİN PAZARTESİ - CUMA | 9:00 -12:30 / 13:00 – 17:30 BANKA HESAP BİLGİLERİMİZ

NEXTPLUS ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ A.Ş.

QNB Finansbank
IBAN: TR69 0011 1000 0000 0071 3445 12
İndirimlerden Haberdar Ol! KAYIT OL
2002 - 2024 LensAl.com® OPTİK | Optisyenlik Müessesesi Ruhsat No: Hazırlanıyor Kredi kartı ile ödeme