Kategoriler {{item.CategoryName}} mdi-truck-check-outline Sipariş Takibi mdi-barcode-scan Barkod ile ürün bul mdi-lead-pencil Blog mdi-shield-check-outline Güven mdi-email Mesaj Gönderin mdi-phone 0 212 555 5367 (LENS) {{ basketErrorMessage }} SEPETİNİZ Sepetiniz boş {{item.productName}} Avantajlı set ürünü Hediye Renk: {{ item.color }} Dioptri: {{ item.power }} Add: {{ item.add }} Ax: {{ item.ax }} Cyl:{{ item.cyl }} BC: {{ item.bc }} Dia:{{ item.dia }} Renk: {{ item.color }} Barkod: {{ item.barcode }} {{ item.itemCount }} x {{item.itemPrice.toFixed(2)}} TL mdi-delete-outline SEPET ÖDEME mdi-menu mdi-account-circle-outline mdi-cart-outline mdi-barcode-scan Barkod ile ürün bul Blog Güven mdi-emailMesaj Gönderin mdi-phone 0 212 555 5367 (LENS) mdi-truck-check-outlineSipariş Takibi {{item.Name}} mdi-menu mdi-cart-outline{{ basketCount }}
Ana Sayfa mdi-chevron-right Blog mdi-chevron-right Mavi Renkli Lenslerin Özellikleri
TÜM SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA + VADE FARKSIZ 6 AYA VARAN TAKSİT

Mavi Renkli Lenslerin Özellikleri

Başlarda gözlük kullanımının ortadan kaldırılması ve görme sorunlarının en verimli şekilde giderilmesi için üretilen lensler, günümüzde kozmetik ve estetik amaçlı olarak yaygın bir kullanıma sahiptir. Günümüzde yeni nesil teknolojiler kullanılarak üretilen renkli lensler, doğal görünüme sahiptir. Kullanımı sadece yakın mesafeden fark edilebilen renkli lensler, numaralı ve numarasız olmak üzere iki farklı şekilde de kullanılabilir. Bu sayede hem görme bozuklukları hem de estetik kaygılar bir arada ortadan kaldırılmaktadır. 

Mavi renkli lenslerin kullanımı oldukça yaygındır. Ancak her renk, her insan için aynı derecede iyi durmaz. Bu nedenle renkli lens seçimlerinizde, özellikle de mavi gibi çarpıcı renklerde daha hassas davranmanız tavsiye edilmektedir. Yüz tipi, ten rengi ve göz özelliklerine göre renkli lens seçimlerinizi yapabilirsiniz. 

Mavi Renkli Lensler Kimlere Yakışır?

Renkli göze sahip olma hayali günümüzde lensler sayesinde gerçeğe dönüşmektedir. Mavi renkli kontakt lens, birçok farklı tona sahiptir. Mavi renkli lens seçiminde dikkat edilmesi gerekenler:

  • Koyu kahve göz rengine sahip kişiler için parlak mavi tonları.
  • Siyaha yakın gözler için göz renginin saklanması adına mavi tonlu lens kullanımı lacivert renk oluşumuna neden olabilir. 
  • Kahverengi ve elaya yakın göz rengine sahip kişilerde mavi lensler daha belirgin duracaktır. 

Doğal göz renginiz ve kullanılmak istenen renkli lens özellikleri dikkate alınması gereken en önemli unsurdur. Lensle asıl rengini gizlemek isteyen kişilerin, mavinin doğru renk tonlarını seçmesi ve ideal rengi yakalaması gerekmektedir. 

Erkekler İçin Uygun Mavi Renkli Lensler

Renkli lensler kadınlar arasında daha çok tercih edilse de günümüzde erkekler tarafından da mavi renkli lenslere karşı büyük bir talep oluşmuştur. Dünyanın önde gelen lens üreticileri tarafından kadın ve erkekler için özel lens üretimi yapılmamaktadır. Lensler doğrudan işlevsellik ve üretim tekniklerine göre üretilir. 

Mavi renk diğer renkli lenslerden daha çarpıcı özelliklere sahip olduğu için renkli lens kullanmak isteyen erkeklerin, renkli lens seçiminde dikkat edilmesi gereken tüm kriterlere uyması gerekmektedir. Mavi lens erkek kullanıcılar için; yüz tipi, doğal göz rengi, ten rengi vb. unsurlara dikkat edilerek seçilmesi gerekmektedir. 

Kadınlar İçin Uygun Mavi Renkli Lensler

Kadınlarda renkli lens tercihleri erkeklere oranla daha yaygındır. Kadın ve erkek ayrımı yapılmaksızın üretilen lensler için marka, kullanım özellikleri ve renk tonlarına göre tercih yapmanız daha doğru olacaktır. Mavi renkli lens çeşitleri arasında:

  • Hareli mavi lensler,
  • Koyu mavi,
  • Açık mavi,
  • Gri mavi,
  • Safir mavisi,
  • Parlak mavi vb. 

Yer almaktadır. Lens tercihlerinizde doğrudan size en çok yakışacağınız düşündüğünüz renk tonunu seçebilirsiniz. Koyu göz rengine sahip kişiler, mavi renkli lens kullanımı ile daha derin renk elde edebilir. Bu nedenle mutlaka fiziksel özelliklerinizi ve göz tipinizi dikkate alarak seçim yapmanız tavsiye edilmektedir.  

Başlıca Mavi Renkli Lens Çeşitleri Nelerdir?

Dünya geneli renkli lens üretimi gerçekleştiren birçok firma tarafından mavi renkli lensler üretilmektedir. En kaliteli ve doğal görünüm sağlayan mavi renkli lens markaları arasında:

  • Air Optix Colors,
  • Freshlook,
  • Desio,
  • Soflens StarColors,
  • Optimal Natural Look vb. 

Yer almaktadır. Johnson & Johnson, Alcon (Ciba Vision), Cooper Vision, Bausch + Lomb vb. dünyanın lider lens üretici firmaları tarafından mavi renkli lensler başta olmak üzere, numaralı ve numarasız seçenekleri ile renkli lens üretimi gerçekleştirilmektedir. 

Mavi renkli lens tercihlerinizi yapmadan önce firmaların ürünlerinin detaylarını inceleyerek, ürünler hakkında fikir sahibi olmanız, ideal renk tonunu yakalamanıza ve lenslerden elde edeceğiniz veriminin maksimuma ulaşmasını sağlayacaktır.

LENS MARKALARI {{item.BrandName}} LENS KATEGORİLERİ Şeffaf Lens Renkli Lens Toric (Astigmatism) Lens Multi-Focal Lens Lens Solüsyonu Sert Lens Ürünleri Lens Aksesuarları LENS ÜRETİCİLER {{item.ManufacturerName}} ŞİRKETİMİZ Hakkımızda KVKK Bilgilendirme Metni Bize Ulaşın Orjinal Lens Garantisi Sık Sorulan Sorular Satış Sözleşmesi Gizlilik Politikası Çerez Politikası İade İşlemleri Click for International Orders Mobil Uygulamalarımız LENSAL HESABIM Üye Girişi Yeni Üyelik MÜŞTERİ HİZMETLERİ mdi-phone 0 212 555 5367 (LENS) mdi-emailMESAJ GÖNDERİN PAZARTESİ - CUMA | 9:00 -12:30 / 13:00 – 17:30 BANKA HESAP BİLGİLERİMİZ

NEXTPLUS ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ A.Ş.

QNB Finansbank
IBAN: TR69 0011 1000 0000 0071 3445 12
İndirimlerden Haberdar Ol! KAYIT OL
2002 - 2024 LensAl.com® OPTİK | Optisyenlik Müessesesi Ruhsat No: Hazırlanıyor Kredi kartı ile ödeme