Kategoriler {{item.CategoryName}} mdi-truck-check-outline Sipariş Takibi mdi-barcode-scan Barkod ile ürün bul mdi-lead-pencil Blog mdi-shield-check-outline Güven mdi-email Mesaj Gönderin mdi-phone 0 212 555 5367 (LENS) {{ basketErrorMessage }} SEPETİNİZ Sepetiniz boş {{item.productName}} Avantajlı set ürünü Hediye Renk: {{ item.color }} Dioptri: {{ item.power }} Add: {{ item.add }} Ax: {{ item.ax }} Cyl:{{ item.cyl }} BC: {{ item.bc }} Dia:{{ item.dia }} Renk: {{ item.color }} Barkod: {{ item.barcode }} {{ item.itemCount }} x {{item.itemPrice.toFixed(2)}} TL mdi-delete-outline SEPET ÖDEME mdi-menu mdi-account-circle-outline mdi-cart-outline mdi-barcode-scan Barkod ile ürün bul Blog Güven mdi-emailMesaj Gönderin mdi-phone 0 212 555 5367 (LENS) mdi-truck-check-outlineSipariş Takibi {{item.Name}} mdi-menu mdi-cart-outline{{ basketCount }}
Ana Sayfa mdi-chevron-right Blog mdi-chevron-right En İyi Lens Solüsyonu
TÜM SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA + VADE FARKSIZ 6 AYA VARAN TAKSİT

En İyi Lens Solüsyonu

Lenslerden daha verimli bir şekilde yararlanmanın yöntemlerinden birisi de iyi bir solüsyona sahip olmak. Daha da ötesi solüsyon konusunda bilinçli olmak. Lens solüsyonları, kontakt lens kullananların temizleme işlemleri için kullanmak zorunda oldukları bir sıvıdır. Günlük düzenli olarak lensinizi dezenfekte etmek adına bu solüsyonlardan yararlanmalısınız. Lens solüsyonları pek çok kullanıcı için sinir bozucu bir durumdur. Bu nedenle de özellikle de Avrupa’da günlük lenslerin daha çok yaygınlaşmaya başlandığı görülüyor. Lens solüsyonları bazı kaynaklarda lens duyu olarak da bilinir. Lens kullanırken bileşenlerini dikkatli bir şekilde incelemeli ve ayrıca kullanım tarihi geçen solüsyonlardan uzak durulmalıdır. Solüsyonların temel gayesi kullanıcıların lenslerden daha uzun süre tehlikesiz bir biçimde faydalanmasıdır.

Göz Dokusuyla Uyumlu Olmalıdır

Dezenfeksiyon etkisiyle ön plana çıkan solüsyonların göz dokusu ile uyumlu olması şarttır. Uzun süreli kontakt lens kullanımlarında lipit ya da protein oluşumları dikkat çekici bir seviyeye ulaşır. Aynı zamanda toz veya benzer dış etkenlerden dolayı da lensler bir noktadan sonra zarar görmeye başlar. Lensinizi çıkarırken ya da takarken mutlaka ellerinizi yıkamalısınız. Solüsyon kullanımlarını lensinizin türüne göre belirlemenizde fayda vardır. Lensler günlük haftalık ya da aylık şeklinde karşımıza çıkabilir. Solüsyona dair bazı temel kurallara uyduğunuz takdirde lensinizin kullanım süresi ve performansı da ciddi anlamda artış gösterecektir. Lens solüsyonlarına ilişkin her ne kadar bazı genel önerilerde bulunmak mümkün olsa da bazı insanlar için özel durumlar söz konusu olabilir. Lens solüsyonu kullanımlarında hekiminize danışmadan herhangi bir değişiklik yapmayın. Solüsyon alırken bunun lens markası ile uyum içinde olmasına da mutlaka dikkat edin.

En İyi Solüsyon Markası Hangisi?

“En iyi lens solüsyonu hangisi” gibi sorular lens kullanıcıları tarafından sıklıkla sorulur. En iyi lensler kategorisinde genellikle birkaç marka ön plana çıkar. Eye See, Renu, All in One Light bunların arasında ilk etapta sıralanabilecek bazı markalardır. İyi ve doğru solüsyonu kendi gözünüz için keşfettiğinizde bu solüsyonu ne sıklıkta değiştirmeniz gerektiğini de araştırmalısınız. Bazı problemler doğrudan solüsyon, bazıları ise lens kaynaklı olabilir. Bir dönem, Renu markasına ilişkin solüsyonların enfeksiyon sorununa yol açtığına dair bazı iddialar ortaya atıldı. Bu haberin ne kadar gerçeği yansıttığı muamma; ancak en azından bu durum, markanın solüsyon satışlarını o dönem için negatif yönde etkilemişti. Öne çıkan bazı lens solüsyonlarına özel olarak bakalım.

Solo Care Aqua

360 ml solüsyon şişesi dışında bir adet de lens saklama kabına sahiptir. Alışma sürecine dair ilk etapta bazı sorunlar yaşayabilirsiniz; ancak daha sonra bu solüsyona hızlı bir şekilde adapte olabilirsiniz. Eczanelerde bulmak pek kolay olmadığı için internet üzerinden online sipariş verebilirsiniz. Acuvue Oasys markalı lenslerle uyum içindedir.

Renu Multi Plus

Yine anı şekilde 360 ml solüsyon ve bir adet lens saklama kabına sahiptir. Bausch & Lomb isimli markaya ait bir üründür. İlk kullanmaya başladığınız haftalarda gözünüzde hafif yanmalar söz konusu olabilir; ancak bu sorun kısa süre içinde ortadan kalkacaktır.

Biotrue

Bu marka solüsyonlar 300 ml şişesiyle sunulur. Yine aynı şekilde Bausch & Lomb’a ait sevilen bir üründür. Görece adaptasyonun çok daha kısa sürebileceği bir içeriğe sahiptir. Özellikle kullanıcılardan gelen geri dönüşlere bakılırsa herhangi bir yanma problemi söz konusu değildir. Doğru marka bir lensle kullanıldığı sürece verimli bir sonuç alma olasılığınız son derece yüksek.

Opti Free Express

355 ml bir solüsyon şişesi ve bir adet de lens saklama kabına sahiptir. Acuvue marka lenslerle beraber kullanıldığında genel anlamda bir sorun yaşanmaz. Ürün gözleriniz için uzun süren rahatlık ve ferahlama hissi sunacaktır.

Bu arada lens solüsyonlarının fiyatları hakkında sabit bir veriden söz etmek doğru olmaz. Çünkü tıpkı lensler gibi solüsyonların fiyatları da dönem dönem artış gösterebiliyor. Genel anlamda internet üzerinden alınan solüsyonlar, ekonomik açıdan daha makul sonuçlar yaratır. Yukarıda da dediğimiz gibi özellikle son kullanım tarihi geçen solüsyonlar gözde çok ciddi etkiler yaratabileceği için bu tip durumlarda zaman kaybetmeden ürünü iade etmelisiniz. İyi bir solüsyon temel görevi olan dezenfekte işlemini başarılı bir şekilde yerine getirmeli ve lense zarar vermemelidir.

LENS MARKALARI {{item.BrandName}} LENS KATEGORİLERİ Şeffaf Lens Renkli Lens Toric (Astigmatism) Lens Multi-Focal Lens Lens Solüsyonu Sert Lens Ürünleri Lens Aksesuarları LENS ÜRETİCİLER {{item.ManufacturerName}} ŞİRKETİMİZ Hakkımızda KVKK Bilgilendirme Metni Bize Ulaşın Orjinal Lens Garantisi Sık Sorulan Sorular Satış Sözleşmesi Gizlilik Politikası Çerez Politikası İade İşlemleri Click for International Orders Mobil Uygulamalarımız LENSAL HESABIM Üye Girişi Yeni Üyelik MÜŞTERİ HİZMETLERİ mdi-phone 0 212 555 5367 (LENS) mdi-emailMESAJ GÖNDERİN PAZARTESİ - CUMA | 9:00 -12:30 / 13:00 – 17:30 BANKA HESAP BİLGİLERİMİZ

NEXTPLUS ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ A.Ş.

QNB Finansbank
IBAN: TR69 0011 1000 0000 0071 3445 12
İndirimlerden Haberdar Ol! KAYIT OL
2002 - 2024 LensAl.com® OPTİK | Optisyenlik Müessesesi Ruhsat No: Hazırlanıyor Kredi kartı ile ödeme