Kategoriler {{item.CategoryName}} mdi-truck-check-outline Sipariş Takibi mdi-barcode-scan Barkod ile ürün bul mdi-lead-pencil Blog mdi-shield-check-outline Güven mdi-email Mesaj Gönderin mdi-phone 0 212 555 5367 (LENS) {{ basketErrorMessage }} SEPETİNİZ Sepetiniz boş {{item.productName}} Avantajlı set ürünü Hediye Renk: {{ item.color }} Dioptri: {{ item.power }} Add: {{ item.add }} Ax: {{ item.ax }} Cyl:{{ item.cyl }} BC: {{ item.bc }} Dia:{{ item.dia }} Renk: {{ item.color }} Barkod: {{ item.barcode }} {{ item.itemCount }} x {{item.itemPrice.toFixed(2)}} TL mdi-delete-outline SEPET ÖDEME mdi-menu mdi-account-circle-outline mdi-cart-outline mdi-barcode-scan Barkod ile ürün bul Blog Güven mdi-emailMesaj Gönderin mdi-phone 0 212 555 5367 (LENS) mdi-truck-check-outlineSipariş Takibi {{item.Name}} mdi-menu mdi-cart-outline{{ basketCount }}
Ana Sayfa mdi-chevron-right Blog mdi-chevron-right Bal Rengi Lenslerin Özellikleri
TÜM SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA + VADE FARKSIZ 6 AYA VARAN TAKSİT

Bal Rengi Lenslerin Özellikleri

Bal rengi tonlarına sahip renkli lenslerin kullanımı kadın ve erkekler arasında oldukça yaygındır. Gözlere daha canlı ve egzotik bir derinlik kazandıran bal köpüğü renkli lens hemen hemen tüm göz renkleriyle kolay ve doğal bir uyum yakalayarak, fark edilmeden gözlerinizde büyüleyici bir bakış yakalamanızı sağlar. 

Sıcak renk lens çeşitleri arasında yer alan lensler, karşınızdaki kişilere güven ve sıcaklık vermenizde birebir etkili olacaktır. Gözlerin insanlar üzerinde bıraktığı etkiler, yapılan bilimsel çalışmalarla sabittir. Alternatif bal rengi tonlarından gözleriniz için uygun olanını seçerek, karşınızdakini yatıştıran ve etkileyen bir görünüş kazanabilirsiniz. 

Bal köpüğü Renkli Lensler Kimlere Yakışır?

Bal köpüğü renk tonlarına sahip lensler daha çok elaya yakın ve açık koyu kahverengine sahip gözler için etkili olmaktadır. Gözlerinizde ideal bal tonlarını yakalayarak gözlerinizin derinliğini arttırabilirsiniz. Doğrudan gözler ile yeni akıllı uyum teknolojileri ile uyum sağlayan bal köpüğü lensler:

  • Ela ve
  • Elaya yakın koyu renk gözler

İçin oldukça etkilidir. Bal rengi lens kullananlar tarafından çok nadiren fark edilen bu renk lensler, ayrıca göz sağlığının korunmasında ve gözlerin birçok farklı fonksiyonel bozukluklarını gidermesinde etkilidir. 

Bal köpüğü renklerinin hızlı uyum sağlayacağı tüm göz renkleri için bal rengi lensler kullanılabilir. 

Erkeklerde Bal Rengi Lens Tercihi Nasıl Olmalıdır?

Erkeklerde renkli lens tercihi kadınlara göre daha hassas ve dikkat gerektiren bir işlemdir. Kadınlardan daha çok dikkat çekici özelliklerle erkeklerin derin bakışlara sahip olması, estetik açıdan abartılı olmamalıdır. Göz renginize yakın tonları kullanarak ideal bakış hassasiyetine ve dikkat çekici gözlere sahip olabilirsiniz. 

Bal rengi lenslerin üretimleri sırasında günümüzde farklı tür lens teknolojileri kullanılmaktadır. Erkekler tarafından tercih edilecek renkli lensler için:

  • İrisi gösteren ve belirginleştiren dış halka,
  • Göz rengini değiştiren birincil bal rengi,
  • Derinlik ve ışıltı için iç halka,

Renkli lenslerin erkeklerde ideal şekilde durmasını ve doğal bir görünüm kazandırmasını sağlamaktadır. Lens tercihleri sırasında erkeklerin göz ve fiziksel özelliklerine tezat oluşturan abartılı renkleri tercih etmemeleri önerilmektedir. 

Kadınlarda Bal Köpüğü Rengi Lens Kullanımı 

Gözlerin doğal rengini vurgulayarak, çarpıcı ve büyüleyici bal rengi lensler ile karşınızdaki yatıştıran ve derinlemesine etkileyen bakışlara sahip olabilirsiniz. Kadınlarda daha sık tercih edilen bal köpüğü rengi lensler, saf kestane, bal sarısı vb. renk tonları ile gözlerinizde ideal uyumu sağlamaktadır. 

Hafif göz makyajları ile karşınızdaki kişileri adeta gözlerinizin içine çekerek, ilk etkiyi güçlü bir şekilde bırakabilirsiniz. Hareli, haresiz, numaralı, numarasız ve alternatif renk tonlarıyla hemen hemen tüm renkli lens üreticilerinden bal köpüğü renkli lensleri tercih edebilirsiniz. Air Optix Colors, Freshlook vb. birçok renkli lens ürünleri, en ideal bal köpüğü rengini sağlamaktadır. 

Bal Köpüğü Renkli Lens Çeşitleri 

Göz sağlığını koruyan, gün boyu konfor sağlayan, görüş betliği kazandıran ve aynı zamanda gözlere estetik açıdan büyülü bir görünüm kazandıran renkli lensler, farklı renk tonları ile yüksek etkilere sahiptir. En çok tercih edilen bal rengi lens çeşitleri:

  • Hareli bal rengi lens,
  • Bal sarısı lensler,
  • Bal köpüğü lens vb.

Olarak sınıflandırılmaktadır. Birçok farklı lens üretici firması tarafından bal rengi lensler farklı tonlarda ve etkilerde üretilmektedir. 

Renkli gözlere sahip kişiler için genellikle; yeşil, açık kahverengi ve gri tonlu renkler tercih edilmektedir. Ela ve elaya dönük daha koyu doğal göz renkleri için bal rengi ve alternatif tonlar, gözlerle ideal uyumu sağlayacaktır. Güçlü ve derin bakışlar için renkli lens seçimlerinizi fiziksel özelliklerinize göre yapmanız tavsiye edilmektedir. 

LENS MARKALARI {{item.BrandName}} LENS KATEGORİLERİ Şeffaf Lens Renkli Lens Toric (Astigmatism) Lens Multi-Focal Lens Lens Solüsyonu Sert Lens Ürünleri Lens Aksesuarları LENS ÜRETİCİLER {{item.ManufacturerName}} ŞİRKETİMİZ Hakkımızda KVKK Bilgilendirme Metni Bize Ulaşın Orjinal Lens Garantisi Sık Sorulan Sorular Satış Sözleşmesi Gizlilik Politikası Çerez Politikası İade İşlemleri Click for International Orders Mobil Uygulamalarımız LENSAL HESABIM Üye Girişi Yeni Üyelik MÜŞTERİ HİZMETLERİ mdi-phone 0 212 555 5367 (LENS) mdi-emailMESAJ GÖNDERİN PAZARTESİ - CUMA | 9:00 -12:30 / 13:00 – 17:30 BANKA HESAP BİLGİLERİMİZ

NEXTPLUS ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ A.Ş.

QNB Finansbank
IBAN: TR69 0011 1000 0000 0071 3445 12
İndirimlerden Haberdar Ol! KAYIT OL
2002 - 2024 LensAl.com® OPTİK | Optisyenlik Müessesesi Ruhsat No: Hazırlanıyor Kredi kartı ile ödeme